Hugo’s Adventure Kommer Underhålla Slotsfans

Isabel Eriksson - 13-09-2019

Ny Hugo’s Adventure spelautomat Svenska iGaming-utvecklaren Play ’n GO har just avslöjat sitt senaste tillskott till det populära utbudet av Hugo online spelautomater. Leverantören har precis släppt Hugo’s Adventure, ytterligare en spelautomat som fokuserar på upptågen som Nordens favorittroll hittar på.

Det nya spelet är ytterligare en uppföljare till Play ’n Gos Hugo-serie, baserat på det älskvärda trollet som först dök upp i sitt eget TV-program ett par årtionden sedan. I Hugo’s Adventure får vi återse karaktären när han försöker överlista sin nemesis Don Croco i ett försök att komma över skatten av den gyllene ubåten för sin egen skull.

Enligt det officiella pressmeddelandet så kommer spelautomaten som den fjärde delen i Hugo-serien, tillsammans med Hugo, Hugo 2 och Hugo Goal. Det vänliga och vänskaplig trollet tänker återigen försöka fånga sin publiks hjärtan runt om i världen med sina upptåg och olika vänner, menar Play ’n GO i sitt meddelande.

Hugo är Tillbaka

Efter att ha märkt ett ökat intresse för deras mobila spelsektor så valde utvecklaren att ta karaktären till världen av spelautomater online med sin betydande erfarenhet inom iGaming. Varumärket slog ihop dess unika underhållningsform med en välkänd maskot och franchise för att skapa en av de mest populära spelautomaterna i norden och bortom.

Hugo’s Adventure är en spelautomat med 5 hjul och 10 vinstlinjer med Hugo i huvudrollen tillsammans med några av hans älskade vänner i en resa för livet. Spelets uppslukande och unika bonusfunktion lägger till mer vinstunderhållning och Play ’n GO är säkra på att spelarna kommer att älska vad den har att erbjuda.

Vinn i Air Race-rundan

Bonusrundan kallas för Air Race-bonusrundan, och när den startar så får spelarna ett enda liv innan de tar av mot molnen. Om de vill undvika att förlora det livet så måste spelarna hjälpa Hugo att undvika olika hinder när han flyger. Trollet har såklart också chansen att få ett extraliv under rundan.

Hugo är också spelautomatens Wild-symbol, medan Örnen, Apan och Hugolina är högre värderade symboler. Matcha åtminstone 3 av en symbol längs en aktiv vinstlinje så får du en utbetalning därefter! Scatter-symbolen är Hugos flygplan, som kan aktivera Air Race-funktionen och 20 gratis spins. Spelare behöver undvika Don Crocos luftminor under sina gratis spins för att undvika att förlora sina liv, och kan få extraliv genom att ta en extralivsballong på hjulen.

Massvis med underhållning väntar i denna högvolatila online spelautomat, som har en RPT på 96%. Spelet är också optimerat för alla enheter och ger en helt ny mening till nöjet för fans av det här fantastiska svenska trollet.